Răspunsuri

2014-09-17T22:18:07+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Notam cu ''S'' suma initiala⇒S- \frac{S}{2} = \frac{2S}{2} = \frac{S}{2} (atat a cheltuit in prima zi)    REST prima zi:  \frac{S}{2} (deoarece daca dintr-un intreg am scazut jumatate ne ramane tot jumatate)        A doua zi:  \frac{1}{3}  · \frac{S}{2} = \frac{S}{6}    REST:24⇒ \frac{S}{2}  \frac{S}{6} = 24⇒ \frac{3S-S}{6} (Am amplificat) =24⇒ \frac{2S}{6} =24⇒2S=144⇒S= \frac{144}{2}  =72