Va roog

la un magazin sau adus 25 lazi a cate 20 kg de mere fiecare . si 15 lazi cu cate 12 kg de pere fiecare. sau vandut 275 kg de mere de mere si cu 135 mai putine pere. cate kg de fructe au ramas nevandute ?

1

Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-09-17T21:38:18+03:00
25*20=500 kg mere
15*12=180 kg pere

500-275=225 kg de mere au ramas nevandute

275-135=140 kg de pere s-au vandut
180-140=40 kg pere au ramas nevandute 
ma ajuti cu inca una ? te roog !! iti dau CEL MAI BUN RASPUNS
trimite-mi mesaj
pe privat ,ok ?