Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-09-17T21:31:47+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
                                    Prima zi de scoala-clasa a7-a
    Prima zi de școală in clasa a 7-a a fost una agitată,plină de veselie si mandrie,pot spune eu.Toți eram bucuroși că am inceput școala și că ne putem distra din nou impreună.Ne-am revăzut intre noi,colegii și profesorii vechi sau noi.Ca in fiecare zi din anul școlar,nu am făcut ore,ci doar am primit manualele.După aceea,am ieșit la un suc cu toți colegii din clasă,am povestit,ne-am amuzat,ne-am jucat,ne-am plimbat,intr-un cuvant ne-am distrat. Ei bine,a doua zi nu a mai fost la fel,am trecut la acea zi de scoala dificila de clasa a 7-a,asa cum ne-am imaginat-o. 
   Mie imi place scoala deoarece stau mereu impreuna cu prietenele mele :)
53 4 53
multumesc
Nu ai pentru ce,sper ca te-am ajutat:) Succes in continuare.:)
2014-09-17T21:34:45+03:00
Si eu sunt clasa a 7-A si sunt baiat :)) Acesta este contul mamei mele pai.. Eu as scris :
Prima zi de scoala cu florile ce trebuie daruite profesorilor si ghiozdanele pline cu carti . Prima zi de scoala este una speciala , toti copii sunt fericiti sa isi revada colegii si sa invete lucruri noi .  Ne uitam in urma la anul ce a trecut , si acum noi avem un nou inceput. :D Sper sa iti placa .. nu stiu daca e bine :)) Ca si eu sunt clasa a 7-A
13 3 13