Tata a cumparat de la piata 3 kg de cartofi la pretul de 4,5 lei/kg,1 kg de morcovi la pretul de 7,3 lei/kg,2,5kg de sfeclala pretul de 5,2lei/kg si un pepene verde de 4,5 kg la pretul de 5,5 lei/kg.
Au fost suficienti 60 lei pentru a achita cumparaturile?Au ma ramas bani?Citi? ajutatima va rogg im trebue pe mine la mate:*ms de ajutor

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-09-17T20:24:45+03:00
3*4,5 =13,5(lei)costa cartofii 1*7,3=7,3(lei)costa morcovii   2,5*5,2=13(lei)costa sfecla     4,5*5,5=24,75(lei)costa pepenele verde     13,5+7,3+13+24,75=58.55(lei) deci ii ajung 60 de lei si ii ramin 1,45lei