Răspunsuri

2014-02-14T15:49:15+02:00
Aceste doua personaje se aseama mult ca caracter se comportament. D'L Goe este alintat din plin de matusile lui . El nu are respect fata de cei mai mari si demonstreaza asta fara pic de ezitare ,,Vezi că sunteţi proaste amândouă? întrerupe tânărul Goe.". El pretinde a fi mai presus decit ceilalti , insa nu cunoaste macar bunele conduite si evident nu este inzestrat cu o educatie aleasa. De fapt vinovate sunt matusile care il alinta si-i intra in voie. Ele reactioneaza normal la brutalitatea lui, si il apara chiar daca el nu are dreptate.
 Ionel din Vizita este un baiat neascultator, alintat care se comporta destul de urat in prezenta unui oaspete. Spre deosebire de matusi, mama lui Ionel ii face neincetat observatii si-l indeamna spre a se linisti(a se cuminti). Pot spune ca Ionel este mai inocent decit domnul Goe, deoarece glumele si comportamentul lui este copilaresc , in timp ce Goe pretinde a fi un inteligent, o individualitate si comportarile lui sunt mult mai agravate si brutale. 
Ambele personaje dau dovada de lipsa celor sapte ani de acasa, lipsa de respect si rabdare. Ele sunt simbolurile unei educatii incorecte in spiritul unor valori false.
20 4 20