Răspunsuri

2014-09-17T16:10:48+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Toamna marchează în primul rând o revenire la culorile calde, a paletei de nuanţe de galben şi portocaliu, care în ultimii trei ani au fost într-un con de umbră.
Astfel, galbenul puternic va fi foarte la modă, mai ales combinat cu negru şi gri. De asemenea, se va purta şi galbenul muştar. Acelaşi lucru este valabil şi pentru portocaliu. Nuanţele de portocaliu aprins revin după foarte mulţi ani, dar la fel de "in" va fi şi cărămiziul. Roşul puternic rămâne în tendinţe, la fel şi nuanţele elegante de nude şi bej. Magenta şi albastrul electric din vară se menţin şi în creaţiile toamnei. De asemenea, griul revine încet-încet, iar dacă e vorba de nuanţe de verde, se vor purta cele mai potolite, în speţă kaki. Movul se încăpăţânează să rămână la modă, după ani de zile de dominaţie cromatică.