Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-09-17T15:39:00+03:00
G + R + V = 550
R + G = 430
V = 550 - 430
V = 120
120 : 3 = 40
R = 40
550 - 40 - 120 = 390
G = 390
2 5 2
2014-09-17T15:53:42+03:00
Daca 430 nu erau verzi,atunci verzi sunt
550-430=120 verzi
120:3=40 rosii
120+40=160 rosii si verzi
550-160=390 galbene
390+120+40=550
1 3 1