Răspunsuri

2014-02-13T22:28:53+02:00
Locul natal este unic. aici am avut primele prietenii, primele sentimente.eu una nu as renunta pentru nimic la locul meu natal. aici am crescut, aici am prieteni si prietene,aici stau de cand sunt mic
pai da...eu am cerut compunere nu idei... :D...dar sunt bune si acestea
ok
Cand eram mic de 7 ani,eu si parintii mei am fost nevoiti sa plecam in alta tara deoarece tata a avut niste probleme de munca.Asa ca am pornit la drum...Cand eram in calatorie,m-amgandit mereu la tara mea natala,unde erau si prieteni mei,bunici,animalutele mele.Imi era atat de dor de ele si de cei dragi.In tot acel timp ma gandeam la ce va urma...daca ma voi mai intoarce in tara nea natala.
Dar intr-o zi am aflat ca in cateva saptamani ne vom intorce.Dar eu nu stiam ca mama si tata miau spus asta doar ca sa ma simt mai bine deoarece eu eram mic.Cand a sosot timpul sa ne intoarcem mama si... miau spus ca sa anulat ca nu putem saptamana asta.Dar au spus ca ne vom intoarce in urmatoarea saptamana.Ir cand a venit timpul sa plecam mama mia spus ca nu se poate si tot asa...Dar odata,la un moment dat a venit de adevarat timpul sa plecam.In tara mea am copilarit si mam mai despartit de at.
Nu doresc nimanui experienta mea,acele zile grele.Acum traiesc fericita in tara mea natala fara nici o problema.sun foarte fericita de ce mi se intampla acum,alaturi de cei dragi.