Răspunsuri

2014-09-17T13:45:08+03:00
6000:365=16 ani
16x365=5840 zile
in 16 ani este posibil sa prinda 4 ani bisecti
5840+4=5844
6000-5844=156 zile 
daca consideram 
156=31+30+30+28+31+6=5 luni si 6 zile
156=31+30+31+30+31+3=5 luni si 3 zile
156=30+31+30+31+30+4=5 luni si 4 zile
exista mai multe posibilitati