Răspunsuri

2014-09-16T19:08:21+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
1 zi..........1440 minute
x ...........77055 minute
-----------------------------------
x = 77055 : 1440 = 53 zile rest 735 minute
53 * 1440 = 76320 min.
77055 - 76320 = 735 min.
60 min ................1 h
735 min ...............x
----------------------------------
x = 735 : 60 = 12 h rest 15 min.
12 * 60 = 720 min.
735 - 720 = 15 min
77055 min = 53 zile 12 h 15 min
1 h... .............. ..3600 s
x .....................14129 s
---------------------------------------------
x = 14129 : 3600 = 3 h rest 3329 s
3600 * 3 = 10800 s
14129 - 10800 = 3329 s
1 min ................60 s
x ...................3329 s
------------------------------
x = 3329 : 60 = 55 min 
55 * 60 = 3300 s
3329 - 3300 = 29 s
14129 s = 3 h 55 min 29 s
0,3 h = ...min
1 h ...................60 min
0,3 h .................x
----------------------------------
x = 0,3 * 60 = 18 min
0,3 = 18 min
33 4 33