Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-09-16T17:51:12+03:00
Prima zi de școală este o zi deosebită pentru elevi.În această zi frumoasă elevii ce au așteptat 3 luni să vină toamna aurie ,acum plec la școală cu flori in mîna .Zîmbetele de pe fața lor sunt exceptional de atrăgătoare iar fericirea din ochiii lor este una  de nedescris.În ziua aceasta elevii mai micuți care abia au pașiit pragul școlii acasă pleacă emoționați dar și cu un abecedar in mîna.Școala este ca a doua casă ce 9 ani te învața numai de bine .
17 4 17
2014-09-16T17:55:20+03:00
                          prima zi de scoala
a inceput scoala. prima zi de scoala a fost emotionanta pentru toata lumea, dar mai ales pentru mine. am mers in clasa unde ne-au fost prezentati noii colegi si apoi noii profesori.la sfarsit doamna diriginta ne-a  dat o ciocolata si cate o floare asa ca de bun venit. i-am multumit apoi am mers catre casa. cand am ajuns acasa i-am povestit mamei  cum a fost in PRIMA ZI DE SCOALA, ce diriginta avem si ce colegi  noi au venit la noi in clasa.
a fost o zi foarte emotionanta pentru mine deoarece am trecut in clasa a 7-a. urrrrraaaa...... am mai crescut si eu cu un an. ce bine....aceasta zi a fost o zi cu adevarat speciala... PRIMA ZI DE SCOALA...... o zi pe care nu o voi uita niciodata.
e,u am 13 jumate
nu eu sunt in a 7.-a
de ce ai scris a 5a
nu stiam in ce clasa esti!!!!
nu ti-am vazut profilul!!!