Răspunsuri

2014-09-16T17:32:28+03:00
De cum a început vacanţa de vară am plecat la bunicii mei. Îi iubesc foarte mult, ei sunt cei care m-au crescut cât am fost mică, motiv pentru care este o reală plăcere să petrec cât mai mult timp cu ei.

Bunicii mei locuiesc într-o localitate din apropierea oraşului Iaşi. Casa lor se află într-o zonă bine împădurită, cu copaci înalţi, cu un coronament foarte bogat. La umbra acestora nici nu am simţit temperaturile caniculare, care au pus stăpânire pe România în această vară.            Am avut grija de animale am ajutato pe bunica in treburile casei.

În timpul celor câteva săptămâni pe care le-am petrecut aici, am avut parte de multă linişte şi relaxare. Am avut grijă să-mi iau de acasă mai multe cărţi, pe care le-am savurat în zilele de vară nesfârşit de lungi. O mare parte din timp am petrecut-o în grădiniţa de lângă casă, în iarbă, înconjurată de flori. Primăvara trecută, împreună cu bunica mea am plantat multe flori. Acum erau înflorite. În fiecare dimineaţă le-am udat şi le-am curăţat, astfel că la plecarea mea grădiniţa cu flori era foarte frumoasă precum o grădină de vis.

Pe langa as itroduce faptul ca telefonul s-a transformat in mengee sau in prieteni .... si mai multe de genul acesta ca sa folosesc putin mai multe epitete ... poti sa spui despre camera ca s-a transformat in gradina bunicii care este plina de fluturasi de tote culorile si in trandafirii care miroseau atat de bine incat ai stat langa ei toata ziu .... atata as mai introduce eu
da cred ca da