Răspunsuri

2014-09-15T14:38:39+03:00
500 -17 =483 
24 +18 =42
483 / 42 =11.50
o carte =11. 50 lei
un album =11. 50 lei
18 4 18
2014-09-15T14:59:22+03:00
500lei-17lei=483lei(a platit stela pentru 18 albume si 24 de carti)
18albume+24carti=42(carti si albume in total)
483lei:42=11,5lei(costa o carte sau un album)
                                                                             R:11,5lei.
24 4 24