Re rog sa mă ajuți cu o compunere. ♥♥♥♥. Redactează o compunere de 10 15 rânduri în care să prezinţi o întâmplare petrecută în lumea florilor.Uite am scris început dar no știu so continuiSeara a venit intro rochie întunecată alături de cavalerii stelari. Peste ținutul sa așternut liniștea.
La conacul soților Flaubërg se pregătea un mare banchet, banchetul florilor.
Prima invitată a fost. ...O poți continua în tro ora

2
Sa fie pentru caiet studențesc de 10-15 rânduri

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-09-14T19:48:27+03:00
Prima invitata a fost primavara,minunata si gratioasa,cu un parfum minunat al florilor.A doua a fost vara,idependenta,frumoasa si gustoasa,ea aducand ca si cadou fructe delicioase.A treia a fost toamna,rece,suparacoasa,dar foarte placuta,ea aducand la banchet vinurile de tot soiul.Iar ultima,ce-a care nu fusese invitata,aparu iarna,rece,geroasa si rea,facand rele peste tot.Dar asta nu fusese singurul rau pentru familia Flauberg,caci in afara de gerul ce-i inghetase pe toti,aceasta strica si minunatele flori,fructele alese si vinul regal.Dar surorile ei nu statura doar sa-astepte,asa ca,folosindu-si puterile,dezghetara totul,reparand cadourile si gonind-o pe Iarna,care,plecand suparta si blestemand pentru sine fu inca o data exclusa.Si asa,cele trei surari:Primavara,Vara si toamna au ssalvat banchetul,facand inca o data lumea fericita cu darurile lor si stapanindu-si sora furioasa.
 Sper ca te-am ajutat!
23 4 23
2014-09-14T19:56:36+03:00
Prima invitatie a fost trimisa trandafirilor. Iar celelalte au fost dusa in piata si raspandite tuturor. Totul sa pregatit pt banchet. A mai ramas doar sa asteptam sa vina invitatii. ...Au inceput sa apara. Dupa ce s-au asezat la loc au inceput sa vorbeasca sa cante si sa danseze. A venit un vant puternic care a deschis usa. Era Garoafa. Garoafa era singura floare care nu a fost invitata la banchet pt ca era foarte rea. Totiise asteptau sa strice banchetul , dar a stat impietrita in usa. Cand deodata Doris s-a apropiat de ea si a zis:-Ne. Pare rau ca nu ai fost invitata la petrecere, probabil a fost facuta o greseala, dar daca tot ai venit hai sa ne distram cu totii. Lumea se uita la privirea dezabrobatoare a Garoafei dar pt mirarea lor a fost de acord, si totul a mers perfect.

17 4 17