Dau foarte multe puncte si multumesc pentru un raspuns de calitate. Redactati un text argumentativ pornind de la afirmatia,, Viața este o munca, o meserie pe care trebuie sa te trudesti o o invata.,, 10,12 rinduri . Va rog frumos nu copiati de pe internet pentru ca voi sterge raspunsul!

2
Asta tu ai compuso sau e de pe net?
Eu am compuso.

Răspunsuri

2014-09-14T18:44:46+03:00
Viața este o muncă, o meserie pe care trebuie să te trudești o viață.
Înțeleg, această afirmație prin faptul că viața este dăruită ca să-o trăim dinplin cu fericire, noutăți bune și cele mai pozitive rezultate la tot ceia ce ni-am dăruit din noi. Pentru viață trebuie să ne trudim foarte mult fiindcă nu totul este ușor, sînt clipe în viață cînd totul e reușit, cînd totul decurge bine. Dar, uneori se poate fi și invers să se întîmple oposul dorințtei noatre. Viața este ceva ce fiiecare luptă pentru ea. Sînt multe etape grele în fiecăruia viață dar muncești,gîndești și se obțin etapele de fericire. Etapele pentru care chiar merită să trăești. Viața ț-a dăruit-o ca să-o trăești din deplin, și să ai grijă de ea. Mai scump ca viața ta nu-i nimic. Bucură-te și luptă de ea, de viața ta!
2014-09-15T01:06:40+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Viața este o munca, o meserie pe care trebuie sa te trudesti a o invata.
Toata viata ai ceva de muncesti, incepand de la varsta mica. Muncesti pentru a invata, cu ce ai invatat muncesti la alt nivel. De la acel nivel inveti lucruri noi si tot asa e invarti intr-o spirala a progresului. Daca te opresti si nu mai inveti din munca pe care o faci, te vei invarti intr-un cerc al plafonarii. 
Viata este o munca permanenta si un proogres pe plan cognitiv. 
Viata este o meserie pe care trebuie s-o faci bine, altfel viata e grea.
Viata este o truda in seensul ca e o munca pe care o putem face frumoasa daca invatam la timp tot ce avem de invatat si mult ma mult in plus. Atunci, desi nu scapi de munca, dar poti alege munca pe care o doresti, poti alege viata pe care o doresti. Nici macar atunci sa nu te opresti din invatat. Nu uita, viata e scurta, fa-o frumoasa.