Răspunsuri

2014-09-13T19:15:01+03:00
 intr-o vara caldurasa ,4 copii au planuit sa mearga  intr-o pestera .Au luat cu ei provizi de apa si ancare dra nu au uitat de catelusul Grivei,Labradorul cel curajos.
 Ajungand la pestera  cei atru copii numiti:Coria,Stefan ,Antonia si Cezar sa-u legat de fringhii si au intrat voinici in pestera.
 Au analizat bine locul si fiecare au adunat cate un suvenir din pestera:Corina a laut din pestera o piatra in forma de inima ; Stefan a gasit un bat de lemn asemanator unui varf de sageata iar Antonia a gasit  blanita de la un liliac .
Cand au vrut sa iasa din pestera , copii se uitau mirati unul la celalat deoarece nu l-au mai vazut pe Cezar ! acesta se   pierduse in pesetera intunecata . 
-O nu! Oare unde s-a pierdut Cezar?!! Spuse Antonia.
-Trebuie sa il cautam!SPuneau copii ingrijorati!
 S-au legat de franghii si din pestera se audea un sunet!Era vocea lui Cezar ! 
Copii la-u gasit pe Cezar  si la-u salvat! Au mers  fiecare la casele lor si au adormit
(DACA REI POTI A NU SCRI TOT SI SA SCRI MARE !SE VA CREDE CA AI SCRIS FOARTE MULT! SUCCES !SPER CA TI-AAM FOST DE FOLOS SI DACA D SA MA MAI INTREBI CE NU STI!) PA!
12 3 12
ok mersi :)
si eu sunt noua si nu stiu mai nimik pe aici asa ca nu stiu unde sa dau la cel mai bun raspuns
Ma bucur ca ti-am fost de ajutor iar daca mai ai vreodata nelamuriri la limba romana sa ma anunti ca sti pe cine poti conta!(ADICA PE MINE) iar daca te priecep la matematica si engleza ...am nevoie de ajutor -.-
MI se pare ca di pe stelute!
iti dau cerere de prietenie!