Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-02-13T13:39:43+02:00
10 ore - 40 de euro
1 ora -4 euro
10 muncitori timp de opt ore fac >> 10*4*8=320 de euro
Nu stiu antrebarile
I: Cati euro primeste un muncitor pentru 10 ore?
R: 40 de euro
Cat primeste pentru o ora? 40 euro : 10 ore = 4 euro/ora
Cati muncitori avem in total? R: 10
Cate ore lucreaza? R: 8
Fiecare muncitor primeste 4 euro pe ora. Cati euro primesc 10 muncitori intr-o ora: 4euro/ora * 10 = 40 euro/ora.
Cati bani vor primi 10 muncitori care lucreaza 8 ore? Ei vor primi. 40 euro/ora*8 ore= 320euro
2014-02-13T13:55:22+02:00
40:10 = 4 (euro pe ora)
8x4=32
32x10=320(euro)
nu ai pentru ce!!
Te rog poti sami spui tu antrebarile
R: 40 de euro
Cat primeste pentru o ora? 40 euro : 10 ore = 4 euro/ora
Cati muncitori avem in total? R: 10
Cate ore lucreaza? R: 8
Fiecare muncitor primeste 4 euro pe ora. Cati euro primesc 10 muncitori intr-o ora: 4euro/ora * 10 = 40 euro/ora.
Cati bani vor primi 10 muncitori care lucreaza 8 ore? Ei vor primi. 40 euro/ora*8 ore= 320euro
Multumesc frumos
te rog, sa modifici calificativul la raspunsul meu ;)