Răspunsuri

2014-02-13T10:26:42+02:00
Pt. a)
elimini parantezele 
2x + 3y - 4x - 3y = - 2x ( + 3x si - 3y se reduc )
pt. b ) 
elimini parantezele si semnul - din fata parantezie schimba toate semnele din paranteza 
- 5x + 3 + 3 - 5x + 10x -3 = 3 (-10x si cu +10x se reduc )

Succes !!!!




. a)
elimini parantezele
2x + 3y - 4x - 3y = - 2x ( + 3x si - 3y se reduc ) b) elimini parantezele si semnul - din fata parantezie schimba toate semnele din paranteza
- 5x + 3 + 3 - 5x + 10x -3 = 3 (-10x si cu +10x se reduc )