In excursie au plecat doua autocare cu 94 de copii si adulti .Numarul fetelor este egal cu produlsul dintre 8 si 6 , iar numerul baietilor cu 2 mai mic decat al fetelor .
CATI ADULTI AU PLECAT IN ACEA EXCURIE?

2
fete sunt 14 pt ca 8 + 6 face 14
baieti sunt 12 pt ca 14 - 2 face 12
si adulti 82 pt ca 94 - 12 face 82
da...doar ca tu ai facut suma ori se cere produs...
produs inseamna inmultire,e diferenta mare intre suma si produs,nu crezi?

Răspunsuri

2014-09-12T14:40:17+03:00
Cate fete au plecat?
6*8=48
Cati baieti au plecat?
48-2=46
Cati copii au plecat?
48+46=94
acum ori e ceva gresit in datele problemei,ori...
NU , SUNT CORECTE DATELE DAR MIE IMI SPUNE CATI ADULTI AU FOST IN EXCURSIE
SI AIA NU MI-A IESIT
Produs inseamna inmultire.6*8=48;cu doi mai putin inseamna scadere,deci 48-2=46.Atunci 48+46=94;inseamna ca n-au fost adulti....
STIU SI LA ASTA M-AM GANDIT SI EU DAR.....NU ERAM SIGURA
2014-09-12T15:56:58+03:00