Relatati prima experienta de lucru la calculator .Utilizati indicii clare de timp si lok. va rog mult imi trebu urgent . dau funda

1
vrei gen compunere ... cu inceputul: Intr-o zi ... ?
sa fie si asa :)
ok ;)

Răspunsuri

2014-09-11T21:55:31+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Intr-o zi, mama m-a inscris la un curs de Power-Point. Aveam vreo 6 ani! Eu i-am zis ca de-abia stiu sa deschid un calculator, dar sa mai si lucrez cu un calculator!
In prima zi, ma simteam incomod, deoarece nu cunosteam pe nimeni! Dar am inceput sa a obisnuiesc cu persoanele de acolo! Cei care ne ziceau ce sa facem erau foarte draguti! Mai draguti decat mama! :o
Daca greseam ceva, ziceau: "Nu conteaza! Te-ai descurcat minunat! Data viitoare va fi si mai bine!" ... Incepea sa imi placa, pe zi ce trecea! Am invatat si cum sa umblu pe internet, cum sa folosesc browsere si cum sa imi vad istoricul! Am invatat mai mult decat trebuia! Incepusem sa stiu mai multe decat mama! Ma simteam speciala! Dar acest lucru nu a dura foarte mult! Acel curs tinea doar 3 luni! Asa ca, in ultima luna, nu eram foarte vesele deoarece cursul era pe sfarsite! ... Dupa ce se sfarsise cursul, mama m-am mai inscris la unul! Dar asta de-abia la 12 ani! M-am distrat mult! Acum stiu destul de multe despre calculatoare si internet! ;)

Sper sa iti placa! Sa ai o seara frumoasa in continuare! ;)
21 4 21