Răspunsuri

2014-09-11T20:54:56+03:00
În perioada desfăşurării campaniei „Un copil informat - un copil protejat” s-a reuşit informarea elevilor, stabilirea unei relații de încredere între elevi, profesori și salvatori și polițiști. Activităţile informativ-educative se vor extinde în cadrul taberelor de odihnă şi întremare a sănătăţii copiilor pe parcursul întregii veri.
 
În perioada de vacanță crește riscul producerii accidentelor și conflictelor violente cu participarea sau victimizarea tinerilor și adolescenților.
2 3 2
2014-09-11T20:56:45+03:00
În şcolile din capitală demarează campania "Un copil informat, un copil protejat" a cărei scop este de a aduce la cunoştinţa copiilor despre metodele de precauţie în cazurile excepţionale.În acest sens mai mulţi copii ai claselor primare au fost invitaţi la şcoală pentru a primi cîteva lecţii din partea poliţiştilor. Informaţii au fost la diferite teme, cum ar fi: ce trebuie să nu faci cînd rămîi de unul singur acasă, să ai grijă cînd eşti în apropierea unui lac, rîu sau la mare, despre joaca cu focul şi multe altele.Copii au rămas impresionaţi de lecţia petrecută cu reprezentanţii legii, mai mult decît atît, picii au adresat întrebări şi s-au discutat tot felul de situaţii. Chiar dacă în cadrul lecţiilor copii au aflat lucruri noi, aceştia au spus că unele detalii le cunosc deja pentru că părinţii au avut grijă să le povestească.Această campanie urmează să treacă prin şcolile din Chişinău pentru a preveni cazurile de decese în rîndurile copiilor, cazuri care se pot întîmpla din motiv că acel copil nu a fost atent cu anumite mijloace sau pe motiv că părinţii l-au lăsat fără supraveghere.
intai citeste s vezi dacati place
da desigur
multumesc mult il voi scrie pe el