Răspunsuri

2014-02-12T22:28:53+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
\dfrac{(1+i)(2+3i)+(1-i)(2-3i)}{2^2-9i^2}=

=\dfrac{2+3i+2i-3+2-3i-2i-3}{7}=-\dfrac{2}{7}
Am tinut sema ca i²=-1
Nu imi dau seama cum a aparut de doua ori si nu stiu sa sterg unul din raspunsuri!