1)Alexandru a cumparat trei napolitane, doua sticle de suc, patru pungi de alune si ciocolata.Stiind ca o napolitana 2lei,o sticla de suc costa 5lei, o punga de alune 3lei, iar o ciocolata 4lei, aflati cit a cheltuit alexandru pentru tot ce a cumparat. va rog ajutatima e urgent

2

Răspunsuri

2014-09-11T17:20:36+03:00
2x3=6(lei napolitanele)
2x5=10(lei sticlele cu suc)
4x3=12(lei pungile cu alune)
6+10+12+4=32(total)


















10 4 10
2014-09-11T17:21:02+03:00
2 * 3 = 6 lei napolitane
2 * 5 = 10 lei sucuri
4 * 3 = 12 lei alune
1 * 4 = 4 lei ciocolata
6 + 10 + 12 + 4 = 32 lei total
6 4 6