Răspunsuri

2014-09-11T15:17:01+03:00
1.  5km=5*1000m=5000m=2*2500m
deci, daca 2500m se parcurg in 14 min, dublul acestei distante se va parcurge in 2*14=28 min

2. A=L*l=300m*50m=15000 m²=15000:10000 ha=15/10 ha (1,5 ha)
1ha=1hm²=10000m²