Pentru revista scolii pretul de vănzare este de 8 lei din cheltuielile de producție sunt 3 lei.Diferenta se impozitează cu 20%. a)Calculati impozitul pentru o revista. b)Care este profitul obtinut din vânzarea a 120 de reviste?

2

Răspunsuri

2014-09-11T10:54:53+03:00
8 - 3 =5 lei
a) 1 leu
b) 5 lei - 1 lei =4 lei (profit)
4 x 120 = 480 ( profit obtinut )
Cel mai inteligent răspuns!
2014-09-11T11:02:43+03:00
8 - 3 = 5 lei de impozitat
a) 5 * 20/100 = 100/100 = 1 leu impozitul
b) 5 - 1 = 4 lei profit la o revista
4 * 120 = 480 lei profit total
1 5 1