Răspunsuri

2014-09-11T10:45:21+03:00
A=a
b=a+1
c=a+2
d=a+3
e=a+4
f=a+5

Deci 6a+15=-9
6a=-9-15
6a=-24
a=-24:6
a=-4

Produsul va fi 0, pentru ca e=a+4, adica -4+4=0, si orice nr inmultit cu 0 da 0.
Cel mai inteligent răspuns!
2014-09-11T10:58:28+03:00
Notam numerele astfel : 

x
x+1
x+2
x+3
x+4
x+5
------
6x+15=-9
6x=-9-15   (15 a venit cu semn schimbat in loc de + e acum -)
6x=-24 /6
x=-4
=================
x⇒-4
x+1⇒-3
x+2⇒-2
x+3⇒-1
x+4⇒0
x+5⇒1              Produs:(-4)*(-3)*(-2)*(-1)*0*1=0(răspuns final )

2 5 2