Vreau si eu o compunere de 10-12 randuri in care sa relatati o vizita pe care ati facut-o la Gradina Zoologica. Folositi cat mai multe substantive.

1
intr-o zi am fost la gradina zoologica. Acolo erau multe animale de exemplu cai zebre elefanti etc. Am hotarat cu mama si tata sa mergem sa vedem mai de aproape

Răspunsuri

2014-02-12T20:43:25+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Duminica am plecat cu mama la gradina zoologica. Cind am intrat , am avut senzatia ca ma aflu intr-o jungla: erau multi lei,girafe,maimute,tigri,zebre,camile si pasari. Animalul meu preferat a fost un papagal,deoarece era colorat ca un curcubeu:rosu,galben,violet,albastru si verde.Mi-au placut mult ursii fiorosi si girafele inalte. Am plecat de la gradina zoologica cu o impresie de neuitat si mi-ar placea sa revin acolo , pentru a revedea acel minunat castel al animalelor si desigur pentru a admira verdeata din ce le impinzeste casa.
301 4 301