Am nevoie de un discurs pe tema "locul unde ne ducem sa capatam cunostinte sint insasi cartile. Depinde de ceea ce citim dupa ce tot felul de profesori si-au dat silinta pentru noi. adevarata universitate a zilelor nostre e o biblioteca"

2
Trebuie sa tii un discurs?
...sau pur si simplu sa scrii un eseu
un discurs

Răspunsuri

2014-09-10T18:17:23+03:00
O carte o putem citi când avem chef, unde vrem şi cum dorim. Chiar dacă sunt preocupaţi mereu cu monotonia care intervine în rutina zilnică; viaţa cotidiană, unii adulţi reuşesc să îi rezerve o parte din timpul lor liber. În ceea ce-i priveşte pe adolescenţi, majoritatea optează pentru internet în defavoarea cărţilor, pe care le consideră doar concepte învechite, în timp ce acestea reprezintă bagaje de cunoştinţe nelimitate.Pe de altă parte, Internetul permite oricui să posteze orice oricând doreşte. Din această cauză informaţia furnizată în mediul virtual s-ar putea să ne inducă în eroare. Din fericire, mai există şi unele site-uri (bloguri personale, de exemplu) unde drepturile de autor nu permit oricărei persoane care accesează pagina respectivă să apeleze la arhicunoscutul copy-paste pentru a-şi însuşi anumite informaţii.
Citind carti ne dezvoltam,educatia,cunostintele,devenim mai intelepti si avand cunostintele neceare,incepem sa vedem viata mai corect si incepem sa traim corect.
e putin,dar sper ca ti-am fost cit,de cit de ajutor.:*
Poti sa mai adaugi cu niste citate despre carti..
Unde inveti,tu?
Ialoveni.
tu?
Chisinau.
Eu aveam nevoie numai de chestia cu "profesorii"..si m-a ajutat....persoana care te-a ajutat si pe tine;)
Poti sa faci ceva ft frumos,poti sa te bazezi si pe diferite citate despre carti...succese..plec si eu sa imi fac discursul:)
2014-09-10T18:40:50+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Nu este alta şi mai frumoasă şi mai de folos în toată viaţa omului zăbavă, decât cititul cărţilor. Cărţile îţi dezvăluie în scurt timp ceea ce experienţa nu-ţi arată decât după mulţi ani şi cu multă trudă. ....
O carte are o taina asa ,un mister care il descoperi abia dupa ce citesti cu profunzime si esti fermecat de ea....Cartea iti da multa intelepciune,te indruma sa te feresti de durerile crude ale vietii,te invata sa fii atent la ceea ce spui si ceea ce faci,iti imbogateste vocabularul si pina la urma te ajuta in devernirea unui OM cu litera mare!