Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-09-10T16:51:41+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Folosim formula radicalilor dubli:
 \sqrt{12+6 \sqrt{3} } -2 \sqrt{7-4 \sqrt{3} } -3 \sqrt{4-2\sqrt{3}}=\\
=3+\sqrt{3}-2(2-\sqrt{3})-3(\sqrt{3}-1)=\\
=3+\sqrt{3}-4+2\sqrt{3}-3\sqrt{3}+3=\\
=3-4+3=\\
=2