Comentariul a fost şters
La mare
La mare : A sosit vacanta de vara soarele arde puternic iar vantul abia daca mai adie . Eu si familia mea ne-am hotărât sa mergem la mare . Dupa ce ne-am facut bacajele am plecat imediat la drum .Dupa 4 ore de mers cu mașina am ajuns ! Mai întâi ne-am cazat , iar apoi am mers pe plaja pentru a face o mica baie a fost o saptamana excelenta!

Răspunsuri

2014-09-10T10:48:35+03:00
                                            Vacanta de vara
Vacanta de vara s-a apropiat repede.Toti copii isi fac planuri pentru bine meritata vacanta mare dupa un an scolar plin de realizari. Unii merg la bunici, altii la mare, la munte, toti sunt bucurosi.
Eu impreuna cu familia merg la mare.Imi place foarte mult apa inspumata, nisipul fin si cald de la malul marii. Iubesc sa ascult muzica pe malul mari si sa privesc timp indelugat un apus minunat de soare.

2014-09-10T10:52:47+03:00
 Era o dimineata frumoasa de vara . Parinti imi facea o surpriza cand ma-m dus in bucatarie sa imi i-au micul de jun parinti ma anunta ca o sa mergem o saptamana la mare  . Eu bucuroasa m-am ridicat dfe la masa si am fugit sa imi fac bagajul dar cand am  vazut ca mama si tatal meu miau facut bagajul si erau gata de plecare . Am plecat de la 7 30 de a casa si am ajuns la ora 12 ;00 la mare , ne am cazat intr-un hotel de langa plaja . AM luat masa cu parinti si  la ora 13 ; 00 am plecat la plaja . Nisipul era foarte fierbinte iar apa  stralucea in reflexele soarelui . Mama mea mi a dat cu crema iar dupa 10 minute am fugit in apa cu tatal meu . Am stat cam o ora in apa dupa ce am venit din apa mama mia lut niste gogosi dintr-un magazin din apropierea plagei . la ora 18 am plecat dupa plaja si ne-am dus la hotel unde mi-am facut baie si am mancat iar la ora 20 00 am plecat sa ne plimbam . Asa a fost toata saptamana ma-m duistrat si am facut poze pe care o sa le arat prietenilor mei .