Intr-o masina se incarca la un singur transport 46 de saci cu faina. Cati saci s-au transportat, daca s-au efectuat 3 transporturi cu cate doua masini de fiecare data? calculeaza prin adunare repetata. am nevoie si de intrebari va rog frumos!!!!!!!!!!!!

2

Răspunsuri

2014-09-09T17:16:00+03:00
La un transport: 2 masini x 46 saci = 92 saci
Deci 3 transporturi : 3 x 92 = 276 saci (in total)
2014-09-09T22:08:08+03:00
Cate transporturi s-au efectuat in total cu cele 2 masini?
2 + 2 + + 2 = 6 transporturi
Cati saci s-au transportat in total in cele 6 drumuri?
46 + 46 + 46 + 46 + 46 + 46 = 276 saci de faina