Redactati o compunere in care sa utilizati urmatorul sfarsit : ,,... M-am dus la el si mi-am cerut iertare. I-am fagaduit ca voi face numai fapte bune. " Este urgent ! Multumesc !

1
ce sa astept ?
tiam raspuns la intrebare!!!!!!!!!!!
ok
Într-o zi , o zi de iarnă obișnuită, am întâlnit o pasăre minunată. Am mers cu ea peste mări și țări. Era un vulture. Eu , nu eram foarte bogat. Dar el, era dintr-un aur foarte pretențios, așa că el și-a dăruit din aurul său pentru a mă întreține pe mine.
El îmi aducea de mâncare, mă îngrijea. Dar într-o zi, vulturul nu a mai putut veni, deoarece el trebuia să plece la familia lui. Eu am fost supărat pe lucrul ăsta că eram foarte atașat de el!
Fiind trist,i-am promis că mă voi duce la el. Trecură multă vreme de când nu l-am mai văzut , iar eu nu am putut merge la el deoarece nu eram bogat !
Un om, Michael , a venit la mine și m-a ajutat cu câțiva bănuți, iar eu am putut merge în tara vulturului.
M-am dus la el si mi-am cerut iertare. I-am fagaduit ca voi face numai fapte bune.

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-09-09T18:12:46+03:00
                                   FAPTA REA SI FAPTA BUNA.   
intr-o zi eu si sora mea am fost in padure la cules de ghiocei.                                            
a venit si tata. tatal meu e vanator asa ca s-a hotarat sa sa mearga la vanatoare. acolo ne-am despartit. am mers un timp dupa care am intalnit o caprioara. am alungato fiindca nu am vrut ca tatal meu sa o vaneze. sora mea a spus ca am facut o FAPTA REA . atunci a venit si tata. era suparat pe mine ca am alungat caprioara.atunci mi-am dat seama ca am facut o FAPTA REA, deoarece daca lasam caprioara in pace tata o putea vana si  puteam face mici. atunci m-am dus la el si mi-am cerut iertare si  i-am fagaduit ca voi face numai fapte bune.