la o ghereta se vindeau 427kg de legume: rosii, castraveti si ardei. afla ce cantitate de legume de fiecare fel era, daca rosii si castraveti erau in total 360kg iar ardei si castraveti in total 175kg

2
427-360=67 kg ardei 427-175=252kg rosii 427-(252+67)=108 kg de castraveti verificare 252+108+67=427 kg de legume

Răspunsuri

2014-09-09T15:54:31+03:00
427kg-360kg=67kg(ardei)
427kg-175kg=252kg(rosii)
427kg-252kg-67kg=108kg(castraveti)
1 5 1
  • Utilizator Brainly
2014-09-09T15:57:27+03:00
1)427kg-360kg=67kg(ardei)
2)427kg-175kg=252kg(rosii)
3)427kg-252kg-67kg=108kg(castraveti)
2 3 2