Răspunsuri

2013-11-26T22:25:38+02:00
Trebuie mai intai sa vezi cate zile lucratoare sunt in sapte saptamani: 7*5=35. Apoi inmultesti numarul de zile cu numarul de km: 35*18=630 km.

Da acasa nu se mai intoarce? Mi trebuia inmultit cu 2 .
*Mai
2013-11-27T11:12:28+02:00
Intr-o saptamana sunt 5 zile lucratoare si face 18 km timp de 5 zile deci 5*18=90km(5ori18=90km).Sper ca te-am ajutat!