Răspunsuri

2014-09-08T17:04:20+03:00
Pai 4 lei x15 kg =60 kg pe zi ori 4 zile vineri sâmbătă duminică si luni 240 kg
2014-09-08T17:12:36+03:00
Cate kg maninca cei 4 lei zilnic?
15*4=60 kg
Cate kg maninca cei 4 lei in 4 zile?(vineri,sambata,duminica,luni)
60*4=240 kg