Răspunsuri

2014-09-08T12:24:32+03:00
    S-a terminat vacanta!Ce păcat! Parcă doar acum realizez că intr-o vacantă așa de scurtă nu prea apuci sa faci nimic ! 
    Dintr-o dată m-a apucat o melancolie de nedescrie.Liniștea de afară insoțită de ploaie mi-a acoperit sufletul cu o mantie ..incă nedescoperită de mine . Nu am ce să mai spun. Stiu doar ca temele nu-s gata!Mai avem numai o săptămana si inca nu am terminat.Mi-e atat de frică de doamna invatatoare..! Oare ce v-a spune ?! Oare ce-mi va face?!Temă...e tot ce simt acum! 
Într-o săptamana de vacantă..nu prea mai poti face nimic..sau da. să speri ca nimeni nu o să-ti controleze caietele! Ca nimeni nu o să te cicălească din primele zile de școală!Zile atat de obositoare..!S-au dus zilele călduroase de vacantă ..
     Mama nu o să fie prea fericită atunci cand profesoara o va chema la sedintă! De fapt..bucuria sa , o să se sfarsească atunci cand incepe scoala!
Vorba aia...as vrea sa fie vacantă de doua ori pe an! Timp de 6 luni !
15 3 15
2014-09-08T15:02:08+03:00
Deci eu iti voi explica cum vei utiliza ortogramele......ca ai destule capacitati sa reusesti sa faci o simpla compunere..........sa- mama sa.......adika ceva a ei .........sper ca ai inteles.........s-a .......s-a facut, s-a intimplat.........adika dupa s-a urmeaza un verb........sau-ori :)...........dupa s-au la fel se scrie un verb.........s-au despartit :)...............intr-o........intr-o casa,vacanta de vara,si restu :)........dintr-o  la fel ;D
5 3 5