Răspunsuri

2014-02-12T18:53:50+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Eminescu a fost si va ramane poetul nostru national,o personalitate marcanta in literatura romana,a carui opere au influentat caracterul uman prin excelenta si clasica abordare eminesciana,deosebit de expresiva.
Marea majoritate a tinerilor din ziua de astazi sunt oarecum dezinteresati de literatura in general,insa,sunt de parere ca acest Eminescu produce o oarecare sensibilitate oricarui tanar neinteles,devorat de intrebari si doritor sa descopere necunoscutul.Prin poezia sa,acesta influenteaza multi tineri datorita stilului sau inconfundabil si a limbajului profund metaforic.Tinerii se lasa purtati de magia transmisa in mod direct de operele marelui poet,opere a caror continut te inspira si iti deschid noi orizonturi prin simplul fapt ca incepi sa vezi lucrurile din viziunea unui artist.
Sper sa continui tu cu ceva :o3