Răspunsuri

2014-09-07T14:49:17+03:00
La pagina 15 si 16,deoarece 15+16 =31 (si chind deschizi o carte sunt doua pagini)

1 5 1
2014-09-07T14:58:24+03:00
/----------------/
/----------------/----/
31-1=30:2=15(prima pagina)
 15+1=16(a doua pagina)                     
1 5 1