Va rog sa ma ajutati la acest exercitiu. Imagineaza-ti ca cei doi prieteni au naufragiat pe o insula si au reusit sa trimita un S.O.S. intr-o sticla. Din cauza apei, unele cuvite/ grupuri de cuvinte au fost sterse. Ajuta la completarea biletului, pentru a-i salva.
S.O.S. ! Suntem....... tineri din ........ care au pornit spre Tara de foc , dar ........ a rasturnat ....... in care ....... . Dupa ........ zile ......... in care ......... , am reusit sa .......... dar din pacate .......... . Nu ne dam seama exact ........... , dar credem ca aceasta ............ se afla ........... aproape de Argentina.

2

Răspunsuri

2014-09-07T14:24:06+03:00
Suntem 5 tineri din New Jersey care au pornit spre Tara de foc,dar o furtuna teribila a rasturnat imbarcatiunea in care ne aflam.Dupa 3 zile grele in care am vanat pentru a supravietui  ,am reusit sa  ne construim adaposturi ,dar din pacate o furtuna ne-a stricat toata munca.Nu ne dam seama exact unde suntem,dar credem ca aceasta insula se afla foarte aproape de Argentina.
Am uitat sa zic ca este vorba despre ''Toate panzele sus!'' de Radu Tudoran
ok
2014-09-07T14:27:11+03:00
Suntem doi tineri din Romania care au pornit spre Tara de foc,dar vantul a rasturnat barca in care navigam.Dupa 2 zile groaznice in care ne-am chinuit,am reusit sas trimitem un s.o.s dar din pacate valurile erau prea puternice.Nu ne dam seama exactunde se afla,dar credem ca acesta se afla aproximativ aproape de argentina.
Sper ca te-am ajutat!

4 4 4