Indicati propozitile atributive din frazele de mai jos si aratati prin ce se introduc :
Nu-i cunosc pe toti cati ai sa vina la ziua tatalui meu,care va fi de Sfantul Stefan .Probabil da drumetul nu cunostea tinuturile spre care calatorea si despre care cerea mereu informati celor ce se afla in preajma sa .Observatia ca in desenul pe care l-a facut n-a folosit decat culori reci este interesant .

1

Răspunsuri

2014-02-12T15:50:57+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Cati au sa vina - cati = pronume relativ. care va fi - care = pronume relativ. spre care calatorea - care=pronume relativ. ca in desenul pe care l-a facut - ca=conjunctie subordonatoare, care= pronume relativ. Probabil ca drumetul nu cunostea tinuturile - ca=conjuntie subordonatoare. La asta te-ai referit? cum ti-am zis eu? :)
trebe intai despartit in propoziti si dupaia sa subliniem si dupaia vine incercuit elementu de versificatie si pus bara dinasta /