Răspunsuri

2014-09-06T22:40:37+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
3x + 2 x - 7 4x - 1 + 3x , aducem la acelasi numitor (30) 
   10          2        3

3(3x+2)+15(x-7)=10(4x-1)+30
·3x
9x+6+15x-105=40x-10+90x
9x+15x-40x-90x=-10-6+ 105
-106x= 89⇒ x=-89/106 
2014-09-06T22:57:53+03:00
3x + 2 + x - 7 4x - 1 + 3x 
3x+x-4x-3x=-1-2+7
-3x=4
x= 
1 5 1