Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-09-06T20:33:38+03:00

 √2·x +√3·y = 5     ]·(-2)  ⇒-2√2·x - 2√3·y = -10                                              √(2)³·x- √(3)³= -5    ⇒         2√2·x - 3√3·y =-5   adunam⇒-5√3 ·y = - 15      ⇒ √3·y = 3  ⇒ y =3/√3  ⇒y = √3    √2·x+3 = 5 ⇒√2x =2 ⇒ x= 2/√2 ⇒ x= √2

si aici ai scris ].(-2)de unde?
tot la fel , am vrut sa reduc temenii cu x : - 2rad.x + 2rad.x =0..... faci inmultirea care se potriveste ..... poti inmulti ambele ecuatii in asa fel incat sa obtii reducerea dorita