Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-09-06T20:46:46+03:00


I. 2x+y = 8      (1)              2x - 3y = - 8       (2)     (1) - (2)  ⇒ 4y = 16    y =4   x= (8-4)/2 =2

II.  13x - 7y = 6   (1)   7x +13y = 20    (2)    (1)·13 + (2)·7 ⇒ 169x + 49x =218 218x=218   x=1     y = (13 - 6)/7   y= 1 

de unde ai scris 1-2?
de unde (1)?
am vrut sa reduc termenii cu x : 2x-2x =0
si la al doilea ai scris (1).13 de unde 1? de unde? ce sunt?
inmultind prima ecuatie cu 13 si pe a doua cu 7 si adunandu-le se reduc termenii cu y -7.13y +7.13y =0