Imi puteti realiza si mie va rog o descriere a unui extraterestru dar fara : mic,verde si cu antene
Plzzzzz........

2
poti sa spui ca nu este asa cum ti-ai imaginat ci este si el o fiinta care nu trebuie judecata ca daca ajungi sa il cunosti vei descoperi ca este neajutorat,ca are nevoie de prieteni,si de sprijin,ca in orice secunda ti-ar sari in ajutor si nu te-ar lasa balta.Sper ca te-am ajutat!

Răspunsuri

2014-09-06T17:54:39+03:00
 "Se uita la mine cu ochii mici si partunzatori , care apropo atarnau ne fata lui lucie si colorata . Nu era chiar asa cum ma asteptam : verde , mic si cu antene . Era o fiinta destul de complexa cu o inteligenta debordanta . Cand ma privea ochii ii scanteiau ca intr-un joc de culori fara sfarsit  > Mainile ii atarnau pe langa corp , gheare se incolaceau pe langa mine .. eram ingrozita , dar mi-am edat seama ca vroia doar sa-mi spuna : Buna ! "
2014-09-06T19:03:34+03:00
Inteligenţa şi agerimea i se citea prin ochii sticloşi, pe când şocul evenimentului mă tulbura. Cu nimic ieşit din comun din punct de vedere fizic, continua să mă surprindă moral, ştiinţific. Era ca o memorie prelungită, cunoştea nu numai chestii tehnice şi reale, ci şi psihologie realităţii pământeşti.