Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-09-06T17:24:36+03:00
1 kg 500g  + 1 kg 200g + 3kg 300g 
1kg+1kg+3kg=5kg
500g+200g+300g = 1kg
=>cele 5kg+1kg = 6kg => mama a adus acasa 6 kg . 
2 5 2
2014-09-06T17:25:06+03:00
1500 +1200+3300=6000 g
6000 g=6kg a adus mama acasa
1 5 1