La un magazin s-au vandut 253 kg de orez, de 2 ori mai multe kilograme de zahar, iar faina, restul pana la 990 kg.Cate kg de faina s-au vandut?
Calculeaza ,prin adunare repetata de termeni egali,cate kg de zahar s-au vandut.

2

Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-09-05T12:17:57+03:00
1. Cate kg de zahar s-au vandut ?
    253*2=506 kg
2. Cate kg de orez si zahar s-au vandut ?
    253+506=759 kg
3. Cate kg de faina s-au vandut ?
    990-759=231 kg

253+253=506 kg zahar
1 5 1
2014-09-05T15:26:34+03:00
Cate kg de zahar s-au vandut?
253+253=506 kg zahar
Cate kg de zahar si orez s-au vandut?
253+506=759  kg
Cate kg de faina s-au vandut?
990-759=231 kg faina