Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-09-05T01:04:21+03:00
Sa povestesti despre un copil care nu era hranit si nici ingrijit de parintii sai deoarece el nu era la fel de bun ca sora saE doar o idee. :-?Sau despre o fetita neagra care a mers la un magazin de incaltaminte impreuna cu mama ei.Si au fost scoase din magazin deoarece fetita era neagra si a probat un pantofior.
6 4 6
2014-09-05T04:53:39+03:00
Păi , ai putea povesti ceva inspirat din realitate . Adică...despre ceva care se întâmplă din păcate din ce în ce mai des în Romania .
O fată , încă minoră , care , neștiind ce vrea , se aruncă în brațele unui bărbat cu câțiva ani mai mare...pleacă de acasă , pentru că părinții ei nu erau de acord cu acea relație . (nu trebuie să insiști prea mult pe partea asta , pentru că scopul compunerii este altul) . După câteva luni , fata află că este însărcinată . Cum nimeni nu-i era aproape , aceasta a decis să facă avort . Așa a încălcat dreptul copilului său, deptul la viață . Și poți continua...sugerând măsuri care s-ar putea lua pentru a împiedica avorturile , pentru a împiedica incălcarea dreptului la viața , poate cel mai important drept pe care-l poate avea un copil , un om .
Sper că te-am ajutat . Baftă . :D
4 2 4