Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-09-04T22:12:51+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Hmm... am avut asa ceva chiar astazi la lectie. Trebuie sa iti spui parerea proprie, adica cum intelegi fraza aceasta. Autorul doreste sa ne transmita valoarea limbii in viata fiecarui om prin poezia lui.
Iata de aici putem sa continuam. Iti voi da niste idei:
- nu poti fi singur in liniste, fiindca gandul nu te paraseste si iti da forta de a te intelege pe tine insuti;
- in limba ta poti fi inteles printr-o privire,atingere;
- printr-o mimica sau printr-un gest te pot intelege altii;
- cand privesti bolta innourata a cerului iti dai seama ca va ploua, caci natura are o limba a sa care omul nu om poate intelege;
- fiecare popor se evidentiaza prin limba sa, si chiar daca ne aflam in diferite zone ale lumii noi vorbim, de fapt aceeasi limba;
- omul pe om se intelege chiar uitandu-se in ochi unul altuia;
Ok, la urma poti sa scrii opinia ta proprie sau o incheiere frumoasa. 
Adica eu consider ca "a tacea... in limba ta"  ne sugereaza ca chiar daca persoana data nu spune nimic, tu, daca vorbesti aceeasi limba ca el, tu poti sa il intelegi. Spre exemplu:
La lectie cand te scoala profesoara si te intreaba tema pentru acasa, dar tu taci si nu ii raspunzi nimic, ea isi da seama ca nu ai facut-o, cam asa si cu fraza asta.

40 4 40