Imagineaza-ti ca, intr-o vizita la muzeu, te-a impresionat o pictura care infatiseaza un lac surprins la rasaritul sau la apusul soarelui. Redacteaza o compunere de 15-18 randuri, in care sa evidentiezi trasaturile peisajului pe care le-ai remarcat in aceasta opera.

2

Răspunsuri

2014-09-04T17:45:47+03:00
Impreuna cu clasa,am vizitat cel mai frumos loc. Nu credeam ca o sa spun vreodata asta, dar, dupa ce am patruns in adancul muzeului, colectionez multe informatii si inteleg cu adevarat lucrurile ce altor copii li se par plictisitoare grele de inteles si pe care le considera doar o tema enervanta.
Printr-o opera fascinanta de pictura, mi-am dat seama ca nimic nu este atat de usor cum pare.Lacul surprins la apusul soarelui m-a impresionat foarte mult !Culorile pluteau si dadeau frau liber celui mai frumos peisaj.
De cand am fost la muzeu, am pastrat morala si o voi spune fiecarui copil ce nu intelege cu adevarat ce inseamna acele lucruri ce in ziua de astazi sunt considerate plictisitoare.

15 3 15
2014-09-04T17:46:47+03:00
Este o zi frumoasa de vara .Soarele stralucea pe cerul senin.Randunelele ciripeau in vazduh.
 In  ziua aceasta am plecat impreuna cu colegii  sa vizitam un muneu .Toate picturile si lucrurile vazute m-au impresionat foarte mult, dar nu doar pe mine ci si pe colegii  mei si pe  doamna  invatatoare care m-a invatat multi ani la rand .Plimbandum-a  prin muzeu am observat ca acele picturi erau din timpuri foarte vechi deoarece erau putin zgariate .