Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-02-11T22:33:42+02:00
D1=v1.t1=25m/s.900s=22500m=22,5km
d2=v2.t2=20m/s.600s=12000m=12km
dtotal=d1+d2=22,5+12=34,5km
v=dtotal/t total=34500m/2700s=12,77 m/s
v2=72000m/3600s=20m/s
timpii i-am transformat in secunde
1 5 1